© 2019-2020 gotowaniepomojemu.pl - Wszystkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie
i rozpowszechnianie bez zgody gotowaniepomojemu.pl zabronione.
 

przepisy kulinarne - blog kulinarny - gotowanie - jedzenie - dieta - obiad - deser -dania fit

Jajka z łososiem i rzeżuchą

Na świątecznym stole nie może zabraknąć jajek. Podawane są na różne sposoby, mnie najbardziej smakują faszerowane. Stąd moja propozycja na bardzo smaczne jajeczka z dzisiejszego świątecznego śniadania:-) Wesołych Świąt :-)

 

SKŁADNIKI:

3 jajka ugotowane na twardo

2-3 plastry łososia wędzonego

trochę świeżej rzeżuchy

2 łyżki twarożku z chrzanem

1 łyżeczka majonezu

sól i pieprz do smaku

 

PRZYGOTOWANIE:

Jajka przekroić na pół i wyjąć żółtka. W misce rozgnieść żółtka, dodać serek, majonez, rzeżuchę i drobno posiekanego łososia. Doprawić solą i pieprzem. Łyżkami nakładać farsz na jajka. Gotowe :-)

SMACZNEGO!!!
 
Spróbujcie i dajcie znać w komentarzach na moim koncie na Instagramie (@gotowaniepomojemu) lub Facebooku, czy Wam też smakowały :-)
04 kwietnia 2021

GOTOWANIE PO MOJEMU

czyli radosna twórczość w kuchni...