czyli radosna twórczość w kuchni...
Dobry wieczór Kochani!!! Proponuję Wam pastę z wędzonego pstrąga. Nie byłabym sobą, gdybym trochę nie namieszała :-) Pierwszy raz taką robiłam i wyszła genialnie!!! Najlepsza oczywiście będzie z pstrąga z pobliskiej wędzarni :-)
SKŁADNIKI:
1 wędzony pstrąg
8 szt. dużych marynowanych kaparów
6 szt. zielonych oliwek
1 mała cebula czerwona
1 ogórek konserwowy
10 dag półtłustego twarogu
sól i pieprz do smaku
PRZYGOTOWANIE:
Pstrąga obieram i delikatnie blenduję (można go również rozgnieść widelcem). Następnie dodaję pozostałe składniki, wszystkie drobniutko pokrojone w kosteczkę i pokruszony twaróg. Całość mieszam w miseczce i doprawiam solą oraz pieprzem.
SMACZNEGO!!!
Spróbujcie i dajcie znać w komentarzach na moim koncie na Instagramie (@gotowaniepomojemu) lub Facebooku, czy Wam też smakowało :-)
© 2019-2024 gotowaniepomojemu.pl - Wszystkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie
i rozpowszechnianie bez zgody gotowaniepomojemu.pl zabronione.