czyli radosna twórczość w kuchni...
Nielone to roślinne surowe "mięso" mielone, czyli produkty do wykorzystania w kuchni tam, gdzie użyte zostałoby mięso mielone. Świetnie nadaje się do pulpetów w sosie, kotletów mielonych, pierogów, lasagne, sosu bolognese czy burgerów.
Produkty Nielone zaskakują smakiem, są idealnie doprawione i praktycznie ani smakiem, ani konsystencją nie odbiegają od tradycyjnych mielonych. Są naprawdę pyszne, o czym przekonała się moja mięsożerna rodzinka :-) Nielone mają delikatnie mięsny smak. Można je smażyć bez dodatku tłuszczu po ok. 3 min z każdej strony, janlepiej bez panierki. Surowe Nielone można również mrozić.
W ofercie firmy Planeat znajdują się 4 rodzaje "mięsa" roślinnego:
- Nielone w stylu Tex-Mex delikatnie pikantne w smaku, idealne na grilla
- Nielone klasyczne na bazie grochu
- Nielone klasyczne na bazie soi
- Nielone w stylu greckim
Polecam wegetarianom, bo będą zachwyceni smakiem, a mięsożercy bardzo mile się zaskoczą.
Produkty Nielone można zakupić w sklepie Planeat https://planeat.pl
© 2019-2024 gotowaniepomojemu.pl - Wszystkie prawa zastrzeżone. Kopiowanie
i rozpowszechnianie bez zgody gotowaniepomojemu.pl zabronione.